Nieuws

 • btc insetto
  De nieuwe 125cc motorscooter van BTC, de BTC Insetto!

  Onlangs hebben wij onze 125cc schakelbrommer mogen introduceren. Met trots breiden wij ons motorpalet uit met de nieuwe 125cc BTC Insetto!
  Een robuuste motorscooter met een fantastische wegligging waarbij u elke kilometer zult genieten. Verkrijgbaar in blauw, grijs en oranje.

 • _BTC_BlackCafe_01
  De nieuwe Black Cafe 125!

  Trots presenteren wij de nieuwste aanwinst in ons gamma, de Black Cafe 125! Deze rasechte Cafe Racer is een stoere verschijning en zal zeker vele hoofden om laten draaien. Voor meer informatie, bekijk het model in onze online catalogus onder motor(scooters).

 • 2017-04-21_01
  Maandtopper: BTC City

  BTC’s kleine stadscooter is deze maand onze maandtopper! Deze praktische scooter is uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in 3 kleuren.

 • 2017-01-09_01
  Riva Luxury

  Wil je een Riva met net dat beetje extra? Dan zit je goed met de nieuwe Riva Luxury! Deze luxe uitvoering van de Riva is voorzien van vele extra’s zoals White-wall banden, een exclusieve kleurstelling, een valbeugelset en veel meer! Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

 • 2016-01-22
  Gesloten tussen de feestdagen

  BTC zal de laatste week van december gesloten zijn vanwege de feestdagen, dit is van maandag 26 december t/m zondag 1 januari. Vanaf 2 januari zullen wij weer aanwezig zijn.

  Wij wensen u fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Copyright: BTC van der Stappen bv - 2017
Garantievoorwaarden
Leveringsvoorwaarden