Nieuws

 • BTC catalogus 2020

  Onze nieuwe catalogus met alle modellen voor 2020 is nu verkrijgbaar bij de BTC dealers! Wil je hem liever online bekijken? Dat kan ook! Klik hier voor de digitale versie.

 • Ontdek de Riva Luxury!

  Wil je een Riva met net dat beetje extra? Dan zit je goed met de nieuwe Riva Luxury! Deze luxe uitvoering van de Riva is voorzien van vele extra’s zoals white-wall banden, een exclusieve kleurstelling, een valbeugelset, een usb-aansluiting en nog veel meer!

 • BTC catalogus 2019

  Onze nieuwe catalogus met alle modellen voor 2019 is nu verkrijgbaar bij de BTC dealers! Wil je hem liever online bekijken? Dat kan ook! Klik hier voor de digitale versie.

 • Nieuw in onze catalogus, de CEO New!

  Een scooter waarbij je je hoofd omdraait als ‘ie voorbijrijdt, dat is de CEO New. Met zijn ronde vormen is de BTC CEO New een mooie verschijning die modern en retro goed samen brengt. Kijk nu in onze online catalogus en leer de CEO New kennen!

 • Maak kennis met de CEO New!

  Hij komt er aan, de gloednieuwe CEO New! Deze frisse en moderne stadscruiser zal leverbaar zijn in 3 kleuren, houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Copyright: BTC van der Stappen bv - 2020
Garantievoorwaarden
Leveringsvoorwaarden