Over ons

Unknown-2
BTC scooters is een familiebedrijf dat zich nu al meer dan 10 jaar bezig houdt met de in- en export van voornamelijk 50 cc scooters en wij zijn een van de grootste importeurs in de Benelux. Onze scooterlijn bestaat uit scooters die geschikt zijn voor een ieder die scooter wil rijden. Van sportief tot retro, er is een BTC scooter voor iedereen. Vrijwel alle onderdelen hebben wij op voorraad en samen met onze geselecteerde dealers proberen wij, u als consument zo goed mogelijk te bedienen. Snelle levering en een goede aftersales staan daarbij voorop.

Bij ons staan kwaliteit, service en goede prijzen hoog in het vaandel! Wij zorgen dat alle bestellingen op zeer korte termijn geleverd worden, dit kunnen wij verwezenlijken doordat wij ons transport zelf verzorgen met eigen vrachtwagen en bus, alle onderdelen die voor 15.00 uur besteld worden zijn dag erna bij u in huis. Scooters worden ook altijd binnen 2 รก 3 werkdagen geleverd. Wij hebben als doelstelling een goed en voordelig product te leveren en om de naamsbekendheid en verdeling van ons scootermerk in de Benelux te vergroten. Deze scooters zijn hun tijd ver vooruit omdat ze nu al voldoen aan de strengste nieuwe emissie-eisen. Wij leveren deze scooters daarom uitsluitend met moderne 4-takt motoren.

Momenteel werken wij met een uitgebreid dealernetwerk over de Benelux, en daarnaast werken wij met meerdere B2B klanten. We hebben de beschikking over totaal 4.000 m2, waardoor we uit een ruime voorraad van ca. 3000 stuks kunnen werken.

Uiteraard zijn wij RDW erkend en leveren de scooters volgens onze garantie en leveringsvoorwaarden.

Copyright: BTC van der Stappen bv - 2020
Garantievoorwaarden
Leveringsvoorwaarden